Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

So sad.. :'(

Riena Haiqal | 12:05 pm |


Salam Jumaat olz... Lama rasanya Riena tak update blog Riena ni akibat kerja-kerja Riena yang terlalu la banyak... huhuhu.. Padan muka Riena kan?!
Riena nak share satu story yang Riena rasa agak menyakitkan hati gak.. SOMBONG..
Ish ish ish.. Awal2 pagi lagi Riena dapat panggilan dari satu company yang memang agak sombong mungkin staffnya. I guest.. :p
Please la girlz... Takder faedahnya u nak sombong if sama gak kuli macam Riena... Dahla tetiba call, tak der salam or nak kenalkan diri, tetiba jer nak berlagak cakap2 macam manager or big bos... Please la Riena malas la nak layan orang macam tu.. sedangkan kita sama jer.. takyah la nak buat bodos sombong  (sorry olz.. terkasar bahasa sikit) u tu kat Riena... Ish ish ish... So sad la.. :'(
Kadang2 Riena menyampah gak dengan orang yang sama jer tarafnya macam kita juz staff biasa n makan gaji (Statement agak pedas).. tapi nak berlagak sombong macam dia tu harapan company n big bos dalam company tu.. Dunia dunia. tak faham la.. 



2 comments:

  1. buat tension jer kalau kerja di bwh org sombong....

    ReplyDelete
  2. Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa