Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Wednesday

Entry pertama 2013.. lambat pulak

Riena Haiqal | 5:01 pm |


Assalamualaikum

Hehehehe.. lambat pulak entry pertama 2013 ni.. Almaklumlah sibuk jew memanjang. Sibuk jaga anak. Bukan apa, dah bagi dia ipad suruh tengok upin ipin kat situ, tapi bila aku on jew laptop ni mulalah dia pun duduk dekat aku sebut "pin pin a".. apa lagi terpaksa lah diturutkan kehendak dia nak tengok upin ipin kat laptop ni pulak sebelum dia merajuk. Gasak la nak... kat ipad dah pasang, kat laptop lagi pasang.. ambik ko.. mata ada dua jew.. 

Apa-apa pun aku nak ucapkan selamat tahun baru 2013 pada korang semua.. Malam 31 Disember tu kitorang gi tengok sambutan kat padang dan ada Najwa Latif la.. kitorang kat belakang pentas dan memang dekat sangat dengan Najwa Latif tapi tak dapat nak ambik gambar dengan dia.. Haiqal tidur kat tangan aku.. Mr. Papa pulak kena jaga sound dan lampu-lampu semua tu.. So melepas la.. #Homaigawd#.... dia sangat comel la.. Kakak dia cantik..



Lastly, terima lah kalendar 2013 dari aku.. 

Okbai

15 comments:

  1. wah sha smbut kat uma ja..xtau lak ada najwa d labuan hehe..happy new year kak..

    ReplyDelete
  2. wah siap bagi calender untuk entry first ye,,,, bagus bagus...

    ReplyDelete
  3. selamat thn baru
    riena,....bg alamat..kat komen box akak yer..atau sms...

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru yer...:)

    ReplyDelete
  5. selamat tahun baru...salam kenal...;-)

    ReplyDelete
  6. Hihi amboihhh dear ..bagus betul entri dear permulaaan nie .. ada kalender (^_^).

    bestnya sambut new year sambil tengok konsert ..umi duk umah je huhu ..sob3

    ReplyDelete
  7. rugi tak amik gambar dia..heee

    selamat tahun baru yer kak :)

    ReplyDelete
  8. omaigucci!!kau jumpa najwa??bestnya tuu...:)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum riena...selamat tahun baru yer...

    ReplyDelete
  10. slamat tahun baru mommy Riena sorry babe lame xmelawat sgt malas tahan kecepir la skg usah nak taip nak hadap blog sendiri pun malas tau huhuhu

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru, wlupun terlambat gak... :-)

    ReplyDelete
  12. Hello colleagues, its enormous post regarding tutoringand fully defined, keep it
    up all the time.
    Also visit my webpage - facebook integration

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa