Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Saturday

Mungkin sampai sini.....

Riena Haiqal | 11:45 a.m. |
JOM DAFTAR DENGAN NUFFNANG

Assalamualaikum

Terasa lama betul aku tak update Dan tak kunjung blog korang... Internet Kat rumah slow Dan aku terpaksa update guna iPad... Oleh itu aku terpaksa lah melupakan untuk menjadi blogger tegar. 
#ohmaigwad#... Sedihnya... Korang jangan Pulak lupa kan aku tau... Hehehehehe 

Sebelum berpisah, nak ucap tahniah Kat Umi Diari perjalanan umiabah yang telah Selamat melahirkan baby girl... Comel Sangat macam mummy Dia juga.... Giliran aku Bakal menyusul tapi bulan tiga (Mac)... Doakan agar semuanya dipermudahkan ye... Sayang korang



Okbai...

13 comments:

  1. Sekarang memang tenet slow huhuhu...

    ReplyDelete
  2. jangan biarkan blog bersawang lama2 yer...huhu

    ReplyDelete
  3. kajen...sa maw bali tuh felina..how much cincai price fer ur cuzzy?haahaha

    ReplyDelete
  4. hope cpt2 ok tenet kt rumah tu... :)

    ReplyDelete
  5. Semoga tenet cepat ok ye. Take care dear.

    ReplyDelete
  6. pttlah lama tak nampak riena.. pa pe pun take care yer ^_~

    ReplyDelete
  7. dear mommy riena- kenapa nak benti awak nak g mane? huhu tak best lah nt xdpt nak share citer2 best la cmni

    ReplyDelete
  8. kalau tenet slow, mmg susah nak update kan

    ReplyDelete
  9. Hehe comel kan baby umi... Nama pun comel...
    Lama xbukak nuffnang.. Huhu.. Mayb xde perubahan kot hehe

    ReplyDelete
  10. jijah doakan yg terbaik buat akak.. apa2 kalau dah bersalin t update yer kak :)

    ReplyDelete
  11. umi doakn yg terbk bt dear.. umi plak gna kad 1 mlysia.. memng kekok pkai tab atau ipad dear.. nk jd bloger bertegar pun tk dpt hihi.. tpi jgn smpai tk update tau ..uuu tk best nti

    ReplyDelete
  12. kalau da bsalin jgn lupa upload gmbr baby ya..mis u

    ReplyDelete
  13. assala, salam ukhuwah dari BUNDA..

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa