Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Wednesday

Adam & Hawa

Riena Haiqal | 12:27 pm |

Assalamualaikum

 
Kat rumah aku tak der mustika HD jadi terpaksa la tengok secara online jer. Memang aku minat giler tengok cerita ni. 
Dan akibat dari itu, aku lalai untuk update blog aku. wahahahaha..
Jom join aku tengok ADAM & HAWA ni kat www.malaymoviesfull.net

Ok bai..

27 comments:

  1. hihi....dengar cerita, cerita ni best.Tapi masih belum berkesempatan maw tgk..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM : memang best eh.. ada sedih lepas tu menyakitkan hati. aduhai best la.. hehehehe

      Delete
  2. umah sy pun xda mustika.. line tenet pun cam siput.. so, mmg xpnh tgk.. hehehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe. tu ar tak bestnya kalau line ciput ne.. ehehehe.

      Delete
  3. de mustika tp xde mustika hd..huhu...novel dh bce..skang tgk citer nih kat realplayer je....tp download dlu la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar.. mustika ada tapi HD tak der pulak.. hehehehehe.. saya pun download tapi nak juga tgk secara online.. tak sabar punya pasal..

      Delete
  4. akak pun tgh ikuti ..
    tapi baru je dari episod 10
    seyesss menarik
    rasa x puas kann 1/2 jam jee huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dah sampai episod 26 dah.. memang best sangat2.. rasa macam tak puas la..

      Delete
  5. Best ke citer ni dear? nak je umi gi usha jap gi ..mcm menarik (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat-sangat best dan tersangat best.. tak menyesal tgk drama ni.. novel dia pn best

      Delete
  6. mila pun tgk on9..xmiss lg takat nih..siang2 nye mesti trtunggu2 episod y mlm2 punye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar.. memang best sangat2.. suka tgk adam dan hawa tu.. tak sbar nak tunggu episod 27 esuk.. hehehehe

      Delete
  7. jijah tak tengok citer ni..just baca novel jer...huhuhu t download pon boleh kan..

    ReplyDelete
  8. xpernah tengok... hihihi...

    ReplyDelete
  9. zie tak pernah tgk drama ni. hero n heroin tak minat. tu yg tak tgk. HAHA :P

    ReplyDelete
  10. drama ni mmg best.. xsabar nak tgk sampai habis hehe

    ReplyDelete
  11. hai!..rumah kita ada astro hd hihihi...selamat menonton..

    ReplyDelete
  12. novel die superbb! cerita tak tgok sbb hostel xde astroo :(

    ReplyDelete
  13. tak pernah tgk citer nih...x minat...huhu

    ReplyDelete
  14. Zai pun layan cerita ne tau...

    ReplyDelete
  15. Xdak tgk lagi pon cite nih..tak langgan pon.hihii

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa