Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Tuesday

Teringin

Riena Haiqal | 12:21 pm |

Assalamualaikum

Dah berminggu-minggu aku nak sangat beli tapi belum juga aku dapat. Semalam aku g butik-butik kat Labuan ni semata-nak dapatkan benda ni tapi memang tak jumpa. *Ohmaiakusedih*
Aku cuba cari di FB. Wah banyak dan berlambak orang jual tapi bila aku tanya, maaf dah sold out. apakah??
Sekarang aku tunggu bulan jatuh ke riba. motif? Tak. Aku tunggu sorang ahkak yang jual benda alah ni dan yang bestnya dia tinggal di Labuan juga. Tunggu dia check stock dulu. Harap-harap ada *mataberkaca*
Free postage sebab duduk pulau yang sama..
Nak tahu la tu kan benda apa yang teringin bebenor aku nak dapatkan tu... Ni hah benda yang aku maksudkan tu.

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^




Okbai..



18 comments:

  1. Wah.... Yang last tu zai bekenan sangat... Share berapa harga dia, kat semenanjung ne selalu sold out jer tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai : saya pun berkenan sangat.. tapi takder stock.. *ohmai*.. sedih lagi... harga dia dalam RM40 juga...

      Delete
  2. aloloh..comelnya mama riena ni tau..hihihi..nt dahda beli pakai post kat sini tau nk tgk baby bump mam riena gak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. nanti saya upload kat sini ye.. (^_^)

      Delete
  3. cantiiknya dress tuuuu...

    semoga riena dapat gak dress tersebut ok :)

    ReplyDelete
  4. azi xleh pakai baju2 cam ni.. susah nak nyusu hakeem nanti

    ReplyDelete
  5. waaaa kalau pakai ni msti dear nampak cantik ... yang last tu umi suke tengok dear ..best2 ni kalau pakai dengan candigan dear

    ReplyDelete
  6. alolololo..kak,,byk ni kat kk..jom la mai kk :P

    ReplyDelete
  7. minat gak tapi tu la, bila pikir bab menyusu, terus terbantut,.. hihi

    ReplyDelete
  8. Hello!
    After visiting your blog, I invite you to join us in the "International Directory Blogspot".
    "International Directory Blogspot" It's 159 Countries and 5519 Websites !
    Missing yours join us
    If you join us and follow our blog, you will have many more visitors.
    It's very simple, you just have to follow our blog, enter your Country and your blog url in a comment, and you will be automatically integrate into the Country list.
    We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world and to share different passions, fashion, paintings, art works, photos, poems.
    So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
    I think this community could also interest you.
    We ask you to follow the blog "Directory" because it will give you twice as many possibilities of visits to your blog!
    Thank you for your understanding.
    Please follow our blog, it will be very appreciate.
    I wish you a great day, with the hope that you will follow our blog "Directory".
    After your approval to join us, you will receive your badge
    We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
    Regards
    Chris
    I follow your blog, I hope it will please you
    To find out more about us, click on the link below:
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. wahh shantek..sama susa jmpa ka sis.sini blambak siap duit la pulak..hikhik

    ReplyDelete
  10. Cr berkenan yg last tue...cantik....dah habis jual ke?

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa