Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

WelCoMe BacK RienA

Riena Haiqal | 10:32 am |
Hehehehehe... ucapan untuk diri sendiri sebenarnya tu.. ahakzz.. 
Lama sangat rasanya tak post entry kat blog Riena ni.. Rindu rasanya nak menulis pulak kali ni.. ahakzz nyah.. Aq jer yang rindu padahal takder orang pun yang rindu kat blog aq.. what everrrr... 
Urm, hari ni Riena dah bersemangat sikit nak berblogging uolz... Almaklumla dua tiga hari ni ada perkara yang menyakitkan hati dan menyedihkan berlaku kat Riena... So rasa malas dan moody menghantui diri Riena sehingga Riena mengabaikan blog Riena buat sementara waktu.. kata kooooo...
Nak release tension jap so sama2 kita dengar lagu favorite baby Haiqal kalau dah nak tidur.. (kalau Riena nak dodoi dia, kena la Riena berdendang dendong sampai dia tidur).. 
video
Lajulah buaiku lajulah, lalala lalala lalala..
Muaxoxoxoxoxoxoxoxo..





No comments:

Post a Comment

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa