Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Thursday

Try to learn how to wear loose shawl.

Riena Haiqal | 1:09 pm |

Assalamualaikum

Wah tajuk entry ko kali ni nyah saja jer nak tayang² yang ko sememangnya mengada kan.. Pasti korang akan kata macam tu kan~! 
But nanti dulu tuan² puan², adik abang kakak, makcik pakcik..sebelum korang nak buat apa² kat aku samada mengata, mengumpat atau pandang serong kat aku...Meh sini aku nak gtau, sebenarnya aku bukan nak mengada cuma nak share ngan korang semua yang aku dah nak transform diri aku ke satu situasi yang lebih ke arah wanita solehah.. wah ko makin mengada ye Riena.. and now korang semua boleh dah mengucap panjang dan mengata, mengumpat dan pandang serong or pandang tepi² kat aku.. 

Aku cari gak kat YOUTUBE... aku jumpa la toturial dari Hana Tajima ni.. Minat giler ar kat dia ni... :-)

video


Thank you


1 comment:

  1. PENCINTA FASHIONS / HANDBAGS!
    Jom temui kami di:
    http://mrsladysstylo.blogspot.com/

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa