Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Thursday

Semalam bila buka channel TV9 | jeng jeng jeng

Riena Haiqal | 8:19 am |
Assalamualaikum

Hukhukhuk.. <Batuk dulu sebelum memulakan bicara>
Semalam tengah tunggu² wayang best kat tv9 <Yatimkah Aku>, bermacam² iklan dia sajikan, an..tetiba sambil main gah-gah dengan Baby Haiqal ada lah satu iklan ni yang menarik perhatian saya an an.. Ntah tak ingat ar tajuk rencana tu tapi maybe Safiyya kot.. Adalah kisah² mengenai rakan² blog tapi akan dipaparkan pada hari Ahad-25Mac2012 jam 9 / 10 malam gitu ar.. Mula² saya nampak ada Datin dan member²dia tengah buat kek, lepas tu ada pulak dipaparkan blog IRINE NADIA MARCELLO.. Tak sabar pulak nak tengok hari Ahad ni an an an...


2 comments:

  1. Yete?? Nanti ingatkan lagi eh...reminder....huhuhuh

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa