Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

mana satu akan korang pilih?

Riena Haiqal | 4:40 pm |

Assalamualaikum

1) Puff shoulder Long Sleeves top black

2) Puff shoulder Long Sleeves top blue

3) Puff shoulder Long Sleeves top brown

4) Puff shoulder Long Sleeves top Pink

Nak beli baju ni tapi saya tak tahu warna apa yang sesuai.. kalau ikutkan semua warna cantik.. tapi saya nak antara warna brown atau biru.. Huh.. pusing pusing..


14 comments:

  1. warna hitam.....leh nmpk slim ckit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear,warna hitam dah banyak dah koleksi kat rumah... so nak cari warna yang lain lagi.. :)

      Delete
  2. biru la.. brown klu kotor nampak jelas.

    dah lama xpakai baju fit2 camni, susah nak nyusu anak.. setahun je lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bole nak beli 2-2 warna ni baru puas hati.. :)
      tapi tulah memang nak warna biru tu... :)
      Anak awak masi breastfeeding yer? bagus nya.. saya sampai umur dia 6 bulan lebih jer.. lepas tu tak dah sebab sibuk keja..

      Delete
  3. Replies
    1. tu ar.. no 3 tu cantik sangat... tapi biru pun cantik gak... :)

      Delete
  4. Replies
    1. YM :: memang cantik.. alahai dah tak tau nak beli yang mana kalau macam ni.. :)

      Delete
  5. saya suka pink, kemudian biru kemudian coklat.. ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa :: Mak ai.. kalau macam ni lagi pening nak cari mana satu yang nak dbeli.. huhuhuhuhuh.. :)

      Delete
  6. kalau zie...zie pilih yg warna biruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. lawa sey baju ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie :: tu ar.. dalam hati memang nak beli biru... sebab memang nampak cantik dan super lawa... :)

      Delete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa