Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Wednesday

approved

Riena Haiqal | 3:36 pm |

Assalamualaikum

 

Alhamdulillah, cuti aku dah diluluskan. Aku bakal bercuti dari 18.08.2012 hinggalah 25.08.2012. 
Mood dah nak beraya dah ni. (^_^)

 

Di sini aku ingin ambil kesempatan nak ucapkan Salam Lebaran & selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin..

Ampun maaf ku pinta andai kata aku ada tersilap kata dan terkasar bahasa. (^_^)

25 comments:

  1. Replies
    1. selamat hari raya maaf zahir dan batin.. :)

      Delete
  2. Selamat hari raya riena...syukur cuti dah dapat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya maaf zahir dan batin Cik Rose.. (^_^)

      Delete
  3. bestnya dapat cuti lama.. selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya maaf zahir dan batin.. hehehehe best sangat dapat cuti utk beraya

      Delete
  4. TAHNIAH...hehehehe... Jadilah raye tahun ne kan... Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin buat Riena sekeluarga... Ampun maaf jika ade silap & salah selama kita berkawan di alam maya ne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zai.. hehehehehehe.. raya sakan la saya tahun ni. (^_^)
      salam lebaran dan selamat hari raya maaf zahir dan batin buat Zai dan keluarga juga... ampun maaf juga dari saya

      Delete
  5. mcm cuti sekolah suda cuti ko ne riena.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eca, hahahahaha.. kalah cuti sekolah. hahahahaha..

      Delete
  6. Slmt bcuti n slmt hari raya buat kaka n kluarga..maf zhir n btin..rest byk2 ah kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha : terima kasih Sha.. selamat hari raya juga buat Sha dan keluarga... ampun maaf dari kaka.. (^_^)

      Delete
  7. besttttt. zie lak tak ambil cuti raya pun. follow calender nyer public holiday...uwaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZIe :: hehehehehehe... jadi dua hari jer cuti la kan.. alahai tak per la.. nanti boleh ambik cuti masa pantang jer.. (^_^)

      Delete
  8. slmt hari raya rina, maaf jika ada salah silap terkasar bahasa... slmt bercuti.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :; selamat hari raya maaf zahir dan batin juga dari saya... andai kata adan tersilap kata dan terkasar bahasa ampun dan maaf saya pohon..

      Delete
  9. sejak cuti takde latest story dah...
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidayah : hehehehe. mood dah cuti juga nak beraya.. (^_^)

      Delete
  10. selamat hari raya riena & family... Maaf zahir batin yer... ^_^

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya, Riena. Maaf zahir dan Batin aaa...tahun ni beraya di semenanjung jak aku, :( rindunya mo balik Sabah...huhu

    ReplyDelete
  12. oww hari ni keja ek.. hehe.. selamat hari raya! maaf zahir batin.. ;)

    ReplyDelete
  13. Salam Lebaran. Alhamdulillah Abe sempat singgah & akan menjadi Sahabat Setia Blog ni, InsyaAllah... Abe singgah dari Blog Abe: www.queachmad.com

    Abe masih baru lagi dalam Dunia Maya ni, harap jasabaik untuk support Abe, bantu Abe. Kalau tak keberatan, mohon pautkan Blog Abe di sini supaya dapat Abe sama2 berjuang MEMERIAHKAN DUNIA MAYA NI... Terima Kasih, Jasamu Dikenang... Jika ada rezeki Abe dipautkan ke Bloglist, harap dapat maklumkan pada Abe tentangnya, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya yer...maaf zahir dan batin..:)

    wah lamo yer cuti raya...:)

    ReplyDelete
  15. Riena slamat hari raya maaf sbb lambat replied ur post kat page cml ya..almaklumlah dah smpai kg mula lah lupa daratan..skng baru mula nak merajinkan jari menaip nih..kira dah masuk tahap biskut lemau sbb bercuti terlalu lame..

    ni tengah mengigihkan diri tuk hupdate entry raya nih

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya..kita raya sebulan..hihiih

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa