Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

Ceritera

Riena Haiqal | 12:11 pm |
Assalamualaikum

 
Hari ini aku tak sihat akibat dari flu dan sakit tekak yang nak sangat bermanja dengan aku. Tapi aku masih gagah lagi nak update blog aku.  Tapi otak aku belum berfungsi dengan baik sebab aku masih belum ada idea sangat nak tulis apa. Jadi layan jer lah apa yang ada dulu yer.

Ni semasa 1st birthday Haiqal. Masih tembam dan montel gitu pipi dia.

Yang ni pulak masa kat Klinik Desa (KD) nak injection Haiqal (Yang ke 1 tahun). Dia langsung tak nangis. Kalau dah jumpa mainan, memang dia takkan pandang dah orang sekeliling dia. 

Yang ni pulak masa kami bawa dia main jet plain kat bandar. Benda ni boleh gerak-gerak jadi bila dah habis jer dia tak nak turun, terpaksalah Mr. Papa tukar token lagi untuk puaskan hati budak manja ni. 
1 Token = RM 1.00
Dahlah benda ni perlukan dua token. Jadi dua token kan dah jadi RM2.00. Habis jugak lah dalam RM10.00++ untuk budak comel ni. Yang penting dia puas hati kan.

Itu saja lah nak cerita. Aku nak tidur jap.

40 comments:

  1. same lh..sy pon di serang demam..adoi..seksa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainie : semoga cepat sembuh yer.. ;)

      Delete
  2. ala cian dier...get well soon yer dier!

    ReplyDelete
  3. cian dear ..banyakkan rehat a dear .. minum air suam banyak2 .. harap dear cpt sembuh ..jgn lupe mkn ubat tau (^_^)


    comeinya baby .. cutenya pipi ..meh cni aunty gigit pipi .. miaw miawwwwwwwwwwwwwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umie dear : Tq dalinkku.. hehehehehehe...
      gigit jangan tak gigit.. dah jadi kucing dah aunty Umi.. :)

      Delete
  4. ciannya u, xpe jaga kesihatan jaga makan minum dan paling penting u bnyak minum air kosong ok...jgn kena panas sgt..
    kimsalam kat bb boy u yg kiut miut tu ek cakap untie comel kimslam ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dear.. hehehehehehehe
      dah saya sampaikan salam awak kat dia... hehehehehehehehehe.. aunty comel kirim salam kat anak ibu yang comel.. betul kan.. heheheheh :)

      Delete
  5. sian ko dear..Speedy recovery aaa...jgn lupa makan ubat k?comelnya si Haiqal tu bah, geram aunty tgk...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM :: tq dear...
      bole buat kawan dengan si Yayan bha kan.. sama jak nakal nya durang ni..

      Delete
  6. Replies
    1. Faidhatul Arfah :: cntiknya nama... hheheheh.. ok tq ..

      Delete
  7. get well soon...ish,geram tgk c haiqal tu.haahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eca :: TQ dear..bikin geram kan.. tu baru tenguk.. kalau depan mata, memang lagi bikin geram.. rasa macam mo gigit2 saja..

      Delete
  8. semoga cepat sembuh... alo comeinya haiqal

    ReplyDelete
  9. semoga cpt smbuh ya mama haiqal :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sharina :: terima kasih dear... :)

      Delete
  10. aaa comelnye dia... get well soon kak! :)

    ReplyDelete
  11. cepat baik yer,,

    ada satu pasaraya kat area tempat saya, musik car tu..tekan jer tak payah bayar...mia sll pergi situ, naik sampai pening...hahhaah..kalau yg kena bayar...mau robek duit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama mia :: tq dear..

      bagusnya music car tu yer... kalaula ada kat labuan ni memang dah lama kitorang bawa dia g sana... tak yah nak bayar2 dah kan..
      music car kat sini semua nak main bayar dah la agak mahal...

      Delete
  12. alooo comelnyer... moga cepat sembuh... ;)

    ReplyDelete
  13. biaso la budak2 dah dpt naik benda alah tuh sure susah nak turun kan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Papa Mifz :: itula kan... kalau dah naik benda tu, memang susah sikit la masa nak bawa turun... riuh rendah jer tempat tu dengan tangisan dia...

      Delete
  14. tengok berapa kali pun comel..!
    anak ye..
    huhu..hehe...
    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidayah :: hahahahahaha.. anak la tu kan yang awak maksudkan.. heheheheheeh.. :)

      Delete
  15. mesti dear masih sakit ni .. harap dear cepat sembuh (^_^). amin3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi : Tq Dalingku.. syukur alhamdulillah sekarang uda beransur pulih... :)

      Delete
  16. dear get well soon... jgn lupa mkn ubat ikut time ye? anyway hencemnye haiqal

    ReplyDelete
  17. hehehe, singgah lagi kat sini ngk c comel ne... c comel haiqal sihat tak?? jgn jangkit dari mama dia dah la... (btw, nampak sangat eh muka zai letih...huhuhhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai :: singgah selalu pun tak per.. heheheheheheh.. sihaiqal comel tu sentiasa sihat.. syukur alhamdulillah... :)
      memang sangat2 nampak letih muka Zai.. :)

      Delete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa