Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Thursday

Jom Shopping untuk baby

Riena Haiqal | 11:25 am |
Assalamualaikum

Bagi yang ada anak atau baru nak dapat anak atau ada anak saudara tersayang mari kita pakat ramai-ramai shopping online di kyraleesa
Harga yang sangat-sangat berbaloi.

Di antara barangan yang dijual adalah :-

EDUCATIONAL TOYS

 
 
 
 
 
 









DETAILS :
* Sensor - CMOS VGA 1/9" 100k Pixels (352*288)
* Internal Memory - 2MB
* Lens - F=2, F=3.9mm
* Electronic Shutter
* Focus - Fixed
* Interface - USB 1.1
* Power Source - Lithium Battery/USB 5V
* Cont. Shoot - 10pcs/sec
* Image Resolution - CIF and QCIF Pixels
* Image Type - JPEG
* Video Resolution - 176*144
* Size - 60*41*18mm
* Weight - 26g

* USB Cable, Pouch, Key Chain, Software CD, User manual









20 comments:

  1. camera tuh memang boleh ambik gambar betul-betul ker atau tipu-tipu ajer tuh...macam best jerk,hikss...

    kedai online riena sendiri ker neh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan.. saya tolong promosikan jer.. hehehehehe. :)
      kamera tu memangbole ambik gambar.. :)

      Delete
  2. dh makin canggih mainan budak2 skrg ye dak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan.. dulu2 masa zaman2 kita ni memangtak der la mainan macam ni.. :)

      Delete
  3. alalala..smua comel2 kan kak..dtg sini klik nufff~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha :: comel kan.. makasih dik.. :) sayang adik ketat2.. :)

      Delete
  4. wahhhhh hebat permainan kanak2 sekarang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi dear :: hehehehehe.. canggih. :)

      Delete
  5. macam2 barang mainan dan pakaian tuk baby sekarang... hanya sediakan duit jer dapat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :: betul tu.. kalau dulu tak der nya mainan dan baju2 yang comel2 macam sekarng ni kan... mainan dia pun dah canggih2 dah sekarng.. ;)

      Delete
  6. eee...yg tutu to comel la. tp zie anak laki, mane leh sarungkan dia tutu tu..hehe

    ReplyDelete
  7. hehehe, memang berbaloi2 la harga dia... harga mampu milik la ne eh...

    ReplyDelete
  8. riena selalu ke beli online?
    liya selalu gak bila dpt gaji hahaha...

    ReplyDelete
  9. comel..tapi..tak berani beli cara online....nak belek2 gak..haah

    ReplyDelete
  10. smart gak digital camera tu yer...

    ReplyDelete
  11. macam menarik je..lagi2 yg camera tu..tp mesti tak sampai sminggu dah hancur..

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa