Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Tuesday

Syukur Alhamdulillah

Riena Haiqal | 11:36 am |
Assalamulaikum

Alhamdulillah hari ni aku dah beransur pulih sedikit dari semalam dan dari hari yang lalu-lalu. Cuma selesema masih tak hilang lagi. Terima kasih pada korang semua yang baik hati mendoakan untuk kesihatan aku. sangatsangat terharu.. #mataberkacakacanaknangis
Hanya Allah yang mampu membalas segala kebaikan korang pada aku wahai sahabat-sahabatku sekalian.

Syukur Alhamdulillah Baby Haiqal sentiasa sihat-sihat sahaja. Sebab dia duluan yang demam lepas tu baru aku. Memang macam tu lah setiap kali dia demam dan baik, aku pulak yang akan demam.

Tapi setakat ni otak aku belum nak berfungsi sangat sebab masih lemah longlai lagi, banyak juga kerja masih terbengkalai jadi aku sambung entry aku petang-petang nanti yer.

Nah, aku letak gambar aku yang huduh ni yer. Ini pun gambar minggu lalu sebelum demam menyerang aku.

22 comments:

  1. Nakalnya mama riena ni .. mana da huduh ..cantik la yunk ni ..muahhh2!!

    alhamdulilah .. dear dah semakin pulih .. tak seronok sakit2 .. tak cergas nak buat kerja .. mesti baby rindu nak main gan dear ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi dear :: hikhikhik.. #pipimerahbakcilipadi
      termalu pula saya tau.. muah2juga la utk bakal mommi ni.. hehehehehehe

      Syukur Alhamdulillah.. walaupun suara masih ala-ala rock kapak tapi sekarang dah beransur pulih seperti biasa... tu ar kan, haiqal pun selama saya sakit ni dia la yang selalu temankan saya.. asyik nak bawa main jer tapi terpaksa saya suruh dia main dengan papa dia pulak..

      Delete
  2. syukurla dh semakin sehat...comel je pic tu..cun melecun lagi tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Isha :: tq sekali lagi... heheheheh.. cun melecun yer.. tak la cun sngat pun.. heheheh :)

      Delete
  3. alhamdulilah smbuh...comel ja bah pic tu..msti tudung bru..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sharina :: alhamdulillah...
      Hehehehehehehehe... ya memang tudung baru... tu pasal la letak gambar tu.. hahahahahah...

      Delete
  4. syukur kembali sembuh... slm kenal n dah follow u 158

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq... saya terjah blog awak juga ya..

      Delete
  5. suka suka je cakap muka huduh..bila?mane? xda pun ok..awak maintain sweet gorgeous ok as a mom yang ada bentuk badan yg slim melim ..kena syukur gak tu dan saya pun nak jadi cam awak..(^^)hug!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheheheheheh.. tang mana dan tang bila yer..hehehehehehehehe...
      hug awak juga tanda persahabatan.. hehehehehehehehehehe
      Syukur Alhamdulillah... :)

      Delete
  6. alhamdulillah...
    semoga sihat selalu hendaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liya :: amin ya rabbal alamin...
      terima kasih sekali lagi.. :)

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah... terima kasih.. :)

      Delete
  8. heheheh..ok dear thanks..nt take care drink a lot a warm water ok..no ice..no..no..kislam bb haiqal yer

    ReplyDelete
  9. riena telah ditag disini ya..:)

    http://ieedaz.blogspot.com/2012/06/sayakah-follower-bertuah-itu.html

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah... moga sihat berpjngan yea...

    ReplyDelete
  11. hope akak n anak makin sihat hendak nye... bile dh sihat leh la aktif berblog kn.. hahaha

    ReplyDelete
  12. dear...u nampak a bit cengkung..tapi maintain ayu gitu...hehe semoga u kembali pulih dan tak mau selsema dah ye... :)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah dah makin sembuh yer...bagus2...:)

    ReplyDelete
  14. hopefully sis cepat2 sembuh yer :)

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa