Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

celebrate birthday Mr. hubby & Haiqal

Riena Haiqal | 11:33 am |
Lama tak update blog ni rasanya.. Almaklumla Haiqal kurang sihat so aku tak der mood dan tak der concentration nak tulis entry kat blog..ngeeeee...
Now, aku nak share ngan korang cupcakes yang aku bagi kat Mr. Hubby dan Haiqal.. hehehehe.. Mr. Hubby menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-28 dan Haiqal 7 month.. Dan aku bagi surprise kat Mr. Hubby pada tarikh 27.11.2011 sebab masa tu Haiqal 7 month already..  
Hepii giler aku masa benda ni sampai... 

Nilah cupcakes yang aku nak bagi surprise kat Mr. Hubby... Swear, memang lawa n sweet sangat masa nampak cupcakes ni.. suka sangat2... tak terkata rasanya masa tengok cupcakes ni..


Masa bagi surprise kat Mr. Hubby tu dia baru bangun tidur (lepas tu nak g keja lagi kat LISC)...so bangun jer dia dari tidur aku terus bagi dia surprise tu dan dia memang terkejut dan hepi.... 
dan oleh kerana dia baru bangun tidur, so aku tak berani nak snap pic dia... ngeeeeeeeeeee....






2 comments:

  1. sama2... lain kali nak order lagi la.. memang terbaikkkkk wo.. :))

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa