Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

Heroku beraya

Riena Haiqal | 12:28 pm |

Assalamualaikum

Baru terhegeh-hegeh aku nak update entry pasal raya ni. Jom tengok hero-heroku beraya. (^_^)



Kat atas ni, masa kitorang kat rumah mak aku. Hari raya pertama memang kena lepak jap kat rumah aku. Lagipun petang tu nanti kitorang nak balik kampung husband aku. 

Kat atas ni jalan baru yang nak gi Sipitang Sabah. Makin maju lah Sabah ni kan.

Malam barulah kitorang sampai ke rumah nenek husband. Memang nampak penat sangat muka aku dan Haiqal. 











Maaflah sebab aku tak dapat nak cerita banyak. Aku belum sihat sepenuh nya so aku letak gambar jer banyak-banyak yer. Harap korang terhibur. (^_^)

30 comments:

  1. hamboi spec... masing2 bergaya dgn spec yer .... ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehehehe... koleksi la katakan.. hehehehe

      Delete
  2. tema biru ye tahun ni...bergayanya haikal...

    ReplyDelete
  3. Uiiii!naa.....bapa sama anak sama style rambut!schomell!hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahhaha... like father like son.. hehehehehehehee.. (^_^)

      Delete
  4. amboi..pakai spek tu..hahah..cute ja dia..meh balik spek pink sha tu..hahahaha

    kak..sha dtg klik nuff ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahahaha.. nah ambik la balik spec ni.. kaka pinjam sekejap ja tu.. hahahahahaha


      Thanx Sha

      Delete
  5. olololo comellllllll!! hehe.. sesuai kaler biru! hehe.. spec lagi bukan main haha.. comel comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa :: hehehehe.. nak bergaya punya pasal.. (^_^)

      Delete
  6. salam kenal dan salam lebaran..
    cantik kaler biru.. lagi2 haiqal.. bergaya..:)

    ReplyDelete
  7. ololoooo comelnya hero kecik aawk tu :-)

    btw, moga cepat sembuh.. take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehehe. hero yang bergaya

      Terima Kasih..

      Delete
  8. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... pic yang kedua best .. mama n papa yang sporting ..ruget anak beranak ni hihi .. suke2 tengok (^_^)

    Dear dah sembuh belum?mcm mana dengan baby?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi dear :: belum sihat sepenuhnya.. masih ada rasa pening2.. huh sangat2 sengsara.. (^_^)tapi masih mampu tersenyum lagi..

      Haiqal Rockkk...

      Delete
  9. mg cpt sihat....cantik semua gambar

    ReplyDelete
  10. Alololo....tomei nah haiqal taw. raya taun depan, giliran zie plak yg raya "bertiga"..hehe. Riena lak raya "berempat" kan? hikss

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie :: hehehehehehe.. betul tu ZIe.. raya tahun depan Zie dah bertiga kitorang pulak bakal berempat.. heheheheh.. semakin meriah la raya kita nanti.. (^_^)

      Delete
  11. amboi masing2 pandai bergaya dgn sunglasses yer...;)

    ReplyDelete
  12. hamboi haiqal bukan main die beraya sakan..gaya kalah retis..caya lah riena anak kamu sgt2 lah comel huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel : retis pun tercabar tengok gaya dia.. hehehhehehe..
      papa dia yang nak dia bergaya.. baru nampak sebijik macam papa dia.. (^_^)

      Delete
  13. wow... beraya sakan yer hero riena... comey... hehe... biru lagi...

    ReplyDelete
  14. alah comel ... sedondon dengan ayah .. sepasang ngan ibu ! .. ;)

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa