Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Wednesday

merdeka dan raya di wad

Riena Haiqal | 11:29 am |

Assalamualaikum

Kembali bersiaran di blog ku.. heheheheh..
Mohon maaf ye pada yang tengah tunggu entry raya dari aku.. Aku belum dapat nak update lagi sebab aku kena berehat secukupnya.
Almaklumlah selama 3 hari 3 malam juga lah aku bermalam di hospital. Memang bosan giler tapi apa boleh buat. Gara-gara cirit birit dan muntah-muntah yang sangat teruk, ingatkan biasa jer sekali bawa g kecemasan, adui kena tambah air..


Gambar di atas adalah masa aku baru jer tambah air. Ingatkan tak la kena tahan kat wad.. Tapi bila dah test urine lagi aduhai kena tahan la pulak... Makkk, aku dah gelabah dah. Mana aku tak gelabah, dahlah Haiqal selalu tidur bawah ketiak dan pelukan aku.. macamana ni? berserah jer la. Harap-harap Mr. Papa boleh buat keja ni.



Huh... begitulah keadaan aku kat wad. tangan aku memang sakit la sebab kena cucuk tu. 3 malam aku kat wad 14 bag air kena masukkan. Orang beraya dan merdeka kat rumah aku pulak beraya dan sambut merdeka kat wad... sedih sangat. Nasib baik lah masa 31 ogos dan 01 Sept tu masa melawat dari jam 12.30  - 7.30 pm.. tak lah aku boring sangat kan. Haiqal leh la bersama aku sepanjang hari. (^_^)

Aku keluar wad pada 01 Sept 2012.



Esuk baru start keja.. Sekarang aku online kat rumah la jawabnya kan.. 
Oklah itu jer aku nak cerita pasal kehilangan aku dalam beberapa hari ni.. Hehehe

P/S :: bila doktor scan baby aku, dah sempurna dah pembentukan dia.. Dan aktif sangat sampaikan nurse kata baby aku tengah berenang-renang kat dalam tu. memang lucu kalau tengok dia seakan-akan berenang.. hehehehehe.. Alhamdulillah baby aku sihat. Mungkin banyak sangat air masuk kat dalam badan aku tu pasal la dia berenang jer. 

18 comments:

  1. alahai ciannya... jg diri n kandungan baik2 k... rehat makan ubat...

    ReplyDelete
  2. Cian dear .. sakit ..kenapa dear leh kena cirit birit .. dear tersalah makan ka? ..harap dear cepat sembuh ..amin2

    nasib baik baby tak apa2 ..risau pula umi (~_~)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik baby syok berenang...Selamat Hari Raya...

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah baby slamat kak..cian tgk akak smbut merdeka di hospital..xpa nnt akak kena jaga btul2 ksihatan tau ~

    ReplyDelete
  5. Siannya....alahan teruk. Jaga diri aaa....baby di dlm tu exercise swimming ka?ada chance gnti Pandelela nih..hehe

    ReplyDelete
  6. Patut la lama menghilang.

    Get well soon dear. =)

    ReplyDelete
  7. ala kesian rina... semoga cepat sembuh sepenuhnya...

    ReplyDelete
  8. Alahai...ciannyer... ngeri kene tahan wadkan... Jaga kandungan elok2 yer... Comel jer bila cakap baby tgh berenang2 tau.

    ReplyDelete
  9. riena..moga cepat sehat serperti biase yer..take extra care tau.

    ReplyDelete
  10. yunk patutlah xda entry baru u ada gak singgah tapi post lame jugak.rupanya u xsihat.syukur baby u xda apa2 ..u pun jaga diri minum air kosong banyak ok..jaga diri yer

    ReplyDelete
  11. laa..patutlah..senyap saja..jg dr yer....mg cepat sihat seperti sediakala

    ReplyDelete
  12. alahai riena kesiannya kat awk..
    apa pun take care yer...

    ReplyDelete
  13. kalau nak rempah tuu..bg alamat..harga promosi...topup rm 5 untuk 3 bungkus..mmg berbaloi

    ReplyDelete
  14. patutlah...lama menyepi huhuhu semoga baby okey dan selamat dlm kandungan...

    ReplyDelete
  15. kesian riena. zie paling tak suka kena tambah air taw. tgn sure kebas berhari-hari lepas discharge :(

    ReplyDelete
  16. nasib baik baby dlm kandungan ok..

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa