Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Tuesday

Rambut & gigi

Riena Haiqal | 11:22 am |

Assalamualaikum

Baru-baru ni aku dan Mr. Papa bercadang nak potong rambut Haiqal yang dah super duper panjang tu.
Gambar kat atas ni masa beberapa minit lagi rambut Haiqal nak kena potong. Aku tengah tengah tunggu Mr. Papa pulang keja barulah boleh potong rambut dia ni. Nak potong rambut dia ni memang sangat-sangat susah sebab dia dah buka sound dia.. Nangis leleh-leleh air mata..
Nak suruh dia diam-diam jadi boleh la aku snap gambar rambut baru dia.. huh tengok la apa yang dia buat.. asyik nak tunjukkan gigi dia tu jer.. Rasa macam nak marah tapi korang mampu ke marah kalau dia buat lagi muka macam kat bawah ni?





#Ohmai# anakku...
Beginilah kejadiannya rambut anak aku.. Nasib baik dah ok dah rambut dia.. itupun ambik masa dua hari nak potong rambut dia. Asyik nak buka sound jer.

31 comments:

  1. semalam bw qalesya g potong rambut gak.. sib baik dia ok... ^_~

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la dia ok jer.. Haiqal ni kalau nak potong rambut je aduhai kena ada la yang pegang kepala dia.. lepas tu mula la dia buka sound dia

      Delete
  2. heheh comel..penuh gigi bukan main lagi die showoff gigi die ..hensem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigi yang sangat2 suka menggigit ibu dia.. habis badan ibu dia jadi mangsa..

      Delete
  3. comel!!..pesal rambut haiqal cam xpotong btol jek..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha. keja papa dia la tu.. dah anak dia pusing kepala sana sini akibat kena pegang kuat2 oleh ibu dia.. nangis la dia.. tu lah rambut jadi tak tentu..

      Delete
  4. bawa la bha p kedai.senang..hahaha

    mummy riena,mo cokelat.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eca ::: kami takut mo bawa p kedai sebab dia suka buka sound dia kalau kena gunting...

      Eca mo cokelat.. nanti aku kirim ya.. dalam mgu depan k.. InsyaAllah..bg jak alamat

      Delete
  5. Replies
    1. sangat2 banyak.. suka sangat menggigit.. apa lagi dia dah ada gigi taring.. sangat2 sakit kalau dia gigit. tajam

      Delete
  6. ari tu xda pula dia snyum gni..mybe dia takut ma MR.A hehe..last2 dorg da 1 kepala pula hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. belum panas lagi enjin dia mo senyum2 macam ni.. hahahahah.. Mr. A bah juga macam garang sangat.. tu pasal la dia mula2 tu takut mo dekat.. last2 nya jadi geng pulak.. hahahahahaha..

      Delete
    2. yaka kak dia cm garang? dia n kaka 1 umur tu..tp dia dah cm org tua hahaha..mtang sangat bah..

      Delete
    3. Sha :: hahahahahahaha.. ya bha.. tgk muka macam garang la.. tapi pandai gak senyum kan.. tu pasal la Haiqal takut tu mula2.. owh kami satu umur ka.. bagus la tu kalau matang.. husband kaka umur jak 29 tapi macam budak2.. ish..

      Delete
    4. matang lau tgk muka kak..tp perangai cm budak2 juga..sllu majuk eeeeee..geli hahah

      Delete
  7. hahaha.. mesti rasa ringan kepala xda rambut lagi.. comel!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha... last2 bila tgk rambut dia macam tu saya suruh kasi botak jer.. tapi papa dia kata jangan.. hahahahah

      Delete
  8. tu dia... betapa susah nya nak potong rambut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat2 susah.. awal2 dia dah buka sound dia..

      Delete
  9. Haiqal Rockkk!Tambah comell bah dia...nampak besar uda...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha.. rock kapak.. tapi alim.. (^_^)
      ya bha.. sejak ada baby baru (sepupu dia) nampak besar sudah dia.. nda lagi jadi baby

      Delete
  10. hihii comel... sy mmg biasa dgr kalu nak potong rambut ank lelaki ni susah sikit.. kalu ank perenmpuan xtau lah saya.. sbb alisha saya xprnah potong lagi slps cukur botak ms baby dulu.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang susah nak potong rambut dia ni.. awal2 dia dah buka sound.. dia takut bila orang pegang kepala dia.. kalau guna mesin cukur tu memang lagi besar volume dia..

      Delete
  11. hihihi encemnya...dah rambut pendek ya..nasib baik anak lelaki cr okey potong rambut...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ar... tiap2 bulan juga la nak kena potong rambut dia ni..

      Delete
  12. hehehe...dia tayang gigi dia yg dah nak penuh nih...hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahha... yang penting ada gigi taring yang tajam

      Delete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa