Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

Tahniah

Riena Haiqal | 1:54 pm |

Assalamualaikum



 
Tahniah buat sepupuku Ainie yang dah selamat melahirkan baby boy. Tahniah dan tahniah sekali lagi. 
Maafkan dahku sebab belum dapat melawat lagi. Nanti nak tumpang makpak aku melawat ko ye. 

Aku pun baru dapat tahu bila sepupu yang lain post di FB. Memang sahlah aku tak ikut perkembangan semasa. *Apakaitannya*..
Dah tu aku terus menyibuk nak komen juga.

Itu jer nak cakap. Okbaibai.. 

6 comments:

  1. tahniah jugak utk sepupu awk.. bestnya... ni yg xsabar nak tunggu due date ni.. heheh

    ReplyDelete
  2. pasni riena pulak.. seronoknya dengar orang dapat baby ni...

    ReplyDelete
  3. tahniah buat sppu akak..kaka pun xlama lg hehe

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa