Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Tuesday

Kad raya dari Sabah

Riena Haiqal | 4:24 pm |


Assalamualaikum

Dah habis dah raya baru aku teringat nak update pasal kad raya lagi. Aduhai.
Kad raya ni aku terima dari blogger-blogger sabahan. Kad-kad ni pun aku dapat selepas beberapa hari aku tak turun keja akibat aku merdeka dan raya di wad.
Bila sampai di pejabat, aku tengok meja aku dah serabut dengan kertas keja. Mula-mula tak semangat tapi bila tengok kad-kad raya ni terus semangat aku nak buat keja.

 Kad ni dia buat sendiri dan sangat-sangat kreatif lagi comel.nak simpan buat kenangan. (^_^)

Yang kat atas ni aku yakin korang mesti tahu dari sapa kan. Takpe biar aku kenalkan lagi kat korang.
www.ecadwinkyasha.com bakal cikgu yang sangat-sangat comel. Terima Kasih Eca sebab sudi juga hantar kad raya kat aku. Memang terharu sangat-sangat. #sapuairmatayangbergenang#

Eca siap bagi aku Design Business card dia. Cantik sangat. aku dah siap dah letak kat dalam purse aku.. (^_^)

Kad raya yang kedua ni datangnya dari blogger comel lagi cantik iaitu opzzpinky.blogspot.com @ Sha. Jom skodeng lagi isi kad raya dia.
Psst, tak lupa kawan la. hehehehehe

Dah maafkan dah. (^_^)
Tak sempat nak balas dah. Nanti ada kesempatan kita jumpa eh. (^_^)


Lepas tu dapat pulak voucher dari Adik Sha untuk gantikan hadiah key chain. Thanx Sha.

Sekian terima kasih.

14 comments:

  1. Hihi bestnya dapat kad raya yunk!!! zaman sekaarang ni kad raya masih diberi .. seronok umi tradisi lama tak dilupakan (^_^)

    cantik2 kad dear .. suke2 ..hari raya belum expied lagi hihi

    ReplyDelete
  2. wah.. best nya riena dapat kad raya ....teringat waktu dulu masa zaman sekolah..takde intenet dan fbuk... slalu dapat dan bbalas kad raya..sob3...^__^

    ReplyDelete
  3. sy ada gak dpt kad raya dr eca :-)

    ReplyDelete
  4. slamat hr raya. wlaupn dh lama hbis raya

    ReplyDelete
  5. wah..ramai gak kawan sabahan akak yer..untung ni..

    ReplyDelete
  6. nasib da selamat sampai kad tu.hehehe

    ReplyDelete
  7. wahh bestt dpt kad raya.. dulu2 masa lagi sronok dpt kad raya kan.. mesti gumpol byk2 kemudian lekat kat dinding.. rindunyerrrr

    ReplyDelete
  8. singgah pagi...

    xda kotak jerit nak gtau sy sggah, tu yg duk komen kat entry je... hihii

    xpakan komen sini.. janji sy singgah :-)

    ReplyDelete
  9. mmg comel kad raya mereka.....bestkan dapat banyak kad raya..tukar mood jadi gumbira..

    ReplyDelete
  10. bestnyaa dik
    dpt banyak kad raya
    akk tahun nie 2 je ..
    syukuur alhamdulillah tanda ingatan kawan2 kan ;)

    ReplyDelete
  11. Bestnya...dh hbs raya pun still dpt kad raya dr bloggers :)

    ReplyDelete
  12. sy pn ada dpt dr eca... tp lom buat entri lagi.. hihihi

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa