Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Saturday

Gaya Tidur

Riena Haiqal | 9:49 am |
Assalamualaikum

Entry ni bukan nak ajar gaya tidur yang paling baik atau tak. Tapi ni gaya tidur si budak hensem ni ar. Aku geram jer tengok gaya dia tidur tu. 



Tengah aku siapsiap pakai tudung nak g keja dia best jer masih buat taik mata dia. Tengok tu boleh pulak dia tidur macam tu. Aku tak tahan nak gelak dah ni. Aku gelakgelak nak pecah perut terbahakbahak tetap maintain jer dia tidur macam ni.
Aku tutup aircond baru dengar bunyi dia merengek kepanasan.. Padan muka. Ibu jeles tau Haiqal leh tidur lena macam tu.

Mula-mula dia pakai stokin, tengok-tengok pagi ni ntah kemana dah stokin dia tu... 

33 comments:

  1. alahai..tomeyyy..dulu isha pun same suke tdo cam gitu..skrg isha tdo lasak..habis ditolaknya papa mama.hiks :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieedaz :: sama ar.. kalau dah tidur kitorang jadi bersempit.. tempat dia luas sangat.. kadang2 kaki dia g muka saya... :)

      Delete
  2. chomel lah die tido tonggeng2 mcam tu..hehe..anyway akak krje ape ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ainie :: hikhikhik... saya kerja swasta... clerk.. :) bahagian kapal.. :)

      Delete
  3. ptot lah lena tido..tido dlm air-cond rupanya..heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atiqah :: hehehehee.. memang dia lena dah kalau tidur dalam aircond.. :)

      Delete
  4. Comelnya dia tidur macam tu. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally :: hihihihi.. geram jer nengok dia macam tu.. :)

      Delete
  5. awk di tag ,jom join jugak http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/tudung-murah-collections-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. hahahaha, sangat comel hokey tito menonggeng tu tau... Mama Riena yg hot ne, zy nak betau yg yg ade re-stok dress dot2 tau... anti zy updated kat page FB ZYASH tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai :: ok.. nanti saya terjah fb awak k.. :)

      Delete
  7. comel sngat! geram geram haha (っ◕‿◕)っ hope bole follow sini http://yuurayura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Cutenya anak u babe suka sgt2 xsabar nk ada bb cam u

    ReplyDelete
    Replies
    1. WM :: :) Usaha tangga kejayaan..
      hihihih...

      Delete
  9. hakeem xpernah tido gaya macam tu klu kat rumah..cuma penah skali dia tertido dlm kete cam tu.. hi3 comel suka tgk baby tido cam tu, cam orang tua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :: comel sangat2.. kalau Haiqal memang gaya dia tidur agak lasak sikit.. tak padan dengan kecil.. kadang2 terbalik lagi gaya dia tidur... :) muka dia kat lutut saya.. kaki dia ke atas..

      Delete
  10. comel sangat2! sy suka tgk budak2 tido.. sejok jer mata memandangkan.. bertambah rasa kasih syg.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa :: hihihihi. sangat2 menghiburkan kalau tengok budak2 ni.. :)

      Delete
  11. comeinyaaaaaaaaaaaaa ..pic nombor dua tu umi rasa lucu tau ..cutenya baby dear .. tak sabar nak de baby (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi Dear :: hihihihi.. dah tertonggeng dah dia hahahhahaha...
      usaha tangga kejayaan... :)

      Delete
    2. Hahaha ..tertongeng2 baby tdo tu la yang lucu tengok .. hahaha .. ayat last tu de makna hahaha ...

      Delete
    3. Umi dear :: hahahahaha....
      tahniah dear atas kejayaan anda.. hahahahahahahahaha.... mommy to be... :)
      sangat2 happy bila sahabat maya kita dah pregnant. :)

      Delete
  12. budak kecik kalau tido mmg cute giler kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. madammondoq :: cute sangat2.. heheheheheh... :)

      Delete
  13. ALOLOLO...tomeynya dia tido. anak zie nnti camne agaknya dia tido ek. tak sabar seyyy...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie :: hahahahaha.. tak lama lagi turn Zie pulak... tak sabar juga nak tengok telatah baby Zie.. :)

      Delete
  14. adoii...comel sangat gaya tidur tu..geram tgk !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza :: hikhikhik... ada gaya kan.. :)

      Delete
  15. yg tonggeng tu sebijik cam gaya damia tidur. heheheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha :: hahahahaha.. sama la anak kita kan.. suka betul tidur gaya macam tu...

      Delete
  16. Camaner pun bdk2 tido adalah Sgt cute..!
    Haha..

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa