Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Friday

Ku hitung langkahnya

Riena Haiqal | 11:12 am |
Assalamualaikum

Selamat pagi dan salam Jumaat. 
video

Haiqal sekarang ni tak reti nak duduk diam..Mentangmentang la sekarang ni dia dah pandai dah nak guna kaki dia jadi dia akan gunakan sepenuh masa dia belajar berjalan... Tengok video yang saya paparkan tu, dia lari dari saya sebab tak nak pakai seluar.. Kan dah seksi tu.. 


22 comments:

  1. Alahai...comelnyer...geramnyer kat haiqal...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zyash :: hikhikhik.. comel tak terkira... :)

      Delete
  2. ooo.. haiqal pn dh boleh jln jugak, tp haiqal bagus berhati2 slow2 jln, hakeem nak laju jer kejenya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :: yer jalan2 jatuh jalan2 jatuh.. itu jer kerja dia.. dia sentiasa hati2 sebab takut sakit kalau jatuh... :)
      tak lama lagi pandai la mereka2 ni jalan laju... makin pening dbuatnya..

      Delete
  3. comel je..hehe
    nice entry..sye follow sini yep..saye baru dalam dunia blogging..follow sekali jom ! =)
    http://noridayumohamad.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuyu Suwit :: hikhikhik...
      ok saya akan terjah nanti k.. Thanx dear

      Delete
  4. dah dapat kaki...bagus..nnt main kejar2 ngan mama yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah nak dikejar ni budak... hikhikhikhik.. :)

      Delete
  5. senang dia nak melangkah tuh,,,tak pakai seluar.. hahaha.. comellah haikalll

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. itulah sebabnya dia senang nak lari dari ibu dia.. kan dah seksi tu...

      Delete
  6. hehehe...so cute!tingat pulak masa Yayan mula-mula mo berjalan dulu...skrg nih, ayooo...semua mo dipanjattt..haihhh...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM :: hikhikhik... budak nakal la katakan.. susah oo mo cakap.... ni sekarang ni pun dia pandai uda mo nakal2..

      Delete
  7. auw!! seksinya haikal!! hehe..

    p/s : just nak share tips blogging.. lebih mudah readers nak komen kalau takde word verification tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. madammondoq :: seksi youuuu.. hihihihihihi..
      Thanx for sahre the tips... saya akan buangkan word tu.. :)

      Delete
  8. olololol seyes comellllll!! gerammmm hehe.. kesian pulak tgk dia coba jalan seorg diri.. mesti happy bila anak dh pandai nak berjalan kan kan kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa :; hikhikhik.. dia taknak di pegang.. dia nak juga jalan sendiri2.. kalau kita pegang, dia pandai marah siap baring2 lagi kat depan pintu tu... so biarkan jer la dia belajar jalan.. hihihihihi... memang sangat2 happy bila tengok dia dah pandai dah jalan.. lepas ni tak yah dah nak minta dukung lagi.. :)

      Delete
  9. sweetnye dpt tgk pkembangan ank...
    tgk ank pandai bjalan...besnyeeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. MimahAjil :: hikhikhik.. best sangat2.. :)

      Delete
  10. sy singgah sini dan follow..

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa