Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Saturday

Jom bergaya

Riena Haiqal | 12:04 pm |
Assalamualaikum

Tetiba aku tergelak besar bila melihat gambar ni. Tak sangka kecil-kecil dah pandai dah nak bergaya.  Bergaya sangat ker? Kalau sesuai kat diri tu takper.. Ni lebih besar dari diri sendiri.. 

"Clap your hand"..


Kan dah menutup muka sekali tu.. Pantang sangat tengok Mr. Papa guna topi ni, dia pun nak juga. Sekali kitorang bagi dia pakai, ni lah reaksi dia. Suka sangat.. 

Kat bawah ni lagi comel. Sabar jer la aku tengok telatah si comel ni. 




24 comments:

  1. alolo...comelnya diaaa....besar betul juga topinya tuu...ekekeke...sama la tuh mcm si Yayan,selipar org besar pun dipakainya..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM :: hahahaha.. tulah bha.. nda sedar diri betul.. yang besar2 semua mo dipakai.. topi papanya bha yang dimaunya.. kalau nda bagi dia marah....

      Delete
  2. hehe~bdk2 zaman skrg kan kak?pantang tgk org2 sekeliling dia b'gaya skit,dia pon nk ikut sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu ar... Pantang tgk papa dia bgaya, dia pun nak juga....

      Delete
  3. ala comelnya qasha....
    bebudak mmg cepat mengikut apa org buat kn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :: tu ar... Pandai sangat... Kadang2 geram jer nengok

      Delete
  4. Terima kasih sudi follow, ini award follower utk kamu...
    http://norgadis.blogspot.com/2010/02/award-untuk-followers.html

    Saya dah follow balik cuma keluar gambar blog saya yg lain pula hehehe... tak apakan, senang2 singgahlah ke blog yg lain pula...

    http://nadilabuan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. betol ke akak nak tolong ? http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/sape-nak-pengklik-tegar-churp-churp.html

    ReplyDelete
  6. cuteee!! dah pandai bgamba hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa : hikhikhik.. dah pandai dah... siap senyum2 dan kadang2 tunjuk muka macho depan kamera.. :)

      Delete
  7. bakal rappers ne c haiqal..jagalah kamu laki bini.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. eca :: ya bha.. rappers labuan ni.. :)

      Delete
  8. budak-budak mmg suka mencuba...nak sama cam kita...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Mia :: budak2 la katakan...:)

      Delete
  9. kcik2 dh pndai bgaya cubit pipi sket! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. SSL : hikhikhik.. cubit jangan tak cubit.. geram sangat.. :)

      Delete
  10. terima kasih kak..akak takde churp-churp ea?takpe lah sy tolong klik heartbeat akak je ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada churp2 tapi tak simpan lagi kat blog ni.. nanti akak simpan kat blog ni yer.. :)

      Delete
  11. wah ada gaya model ni...haaaaaaaa masuklah peraduan mana2 , if ada rezeki boleh menang ...:)

    ReplyDelete
  12. hehehe...memang pandai bergaya...ngk mak dia lah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai : hakhakhak.. ni serupa dengan papa dia.. sangat2 suka bergaya.. kalah ibu dia.. hahahahahaha.. :)

      Delete
  13. yang tang pakai spec tu..super comel lah yunk oi! geram aku tgk! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie :: hakahkahak.. sangat2 comel.. geram jer nengok kan. rasa nak gigit2 lepas tu cubit2 sampai puas hati.. hahhahahahahaha..

      Delete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa