Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Wednesday

Hero-heroku

Riena Haiqal | 4:04 pm |
Assalamualaikum

Sedang aku masakmasak kat dapur, si hensem ni apa lagi kerja dia kalau tak melalak nak ikut aku buat kerja kat dapur. Dah mula la tu nak buat muka kerut-kerut dan muka minta kesian dia tu. Dia ni kan pantang sikit aku jauh dari dia asyik nak berkepit kat bawah ketiak aku jer. 
Minta tolong la kat adik ipar aku untuk jaga dia kejap. Aku teruskan la kerja aku kat dapur. 

Aku heran gak sekejap apa lah agaknya yang dibuat mereka-mereka kat ruang tamu tu kan sebab diam jer, takkan tidur kot.. 

Eh eh eh, rupa-rupanya sakan pulak korang yer bergambar-gambar bajet retis kat ruang tamu tu. 


 
 Haiqal with Buchu Taty. 

Tengok tu tangan dia.. Aku gigit-gigit la jari-jari montel ni nanti..

 Rambut tu nak terpacak ala-ala papa dia.. 


Bakal Imam muda yang paling muda... InsyaAllah..hohohoho

Geram aku tengok anak aku ni. Aku suka sangat tengok mata dia sebab saling tak tumpah macam mata aku.. Sebab itu jer yang sama dengan aku, yang lain semua ikut papa dia. 


22 comments:

  1. wahh..untung la suka b'gmbar ..klu anak sy ,nampak je org nk amik gmbar ,mula la lari jauh2 atau tutup muka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainie :: hikhikhik.. dia ni kalau kita halakan kamera atau hp kat dia, kadang2 dia tengok juga tapi kalau kita rakam video dia pandai la dia malu.. :)

      Delete
  2. comel haiqal waktu botak..hehe
    anak kite pun suke posing gak...! leh geng dgn haiqal nanti..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieedaz :: hikhikhik... memang geng la mereka ni.. ihihihihhi... :)

      Delete
  3. Hehe....comelnya haiqal....:-) rambut pacak oooo....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. YM :: pacak tu..... nda payah guna gel rambut.. :)

      Delete
  4. comeynya bb u riena...huhu..xsabar nak ada bb cute cam bb u..gebu betol bb boy u..

    ReplyDelete
    Replies
    1. WM :: hihihihihih.. thank u... memang gebu tu pasal la geram jer saya engok dia hari2...

      usaha tangga kejayaan.. hihihih.. jangan putus asa k.. :)

      Delete
  5. inilah hero hero rina ye.. heroin heroin bila lak tu? hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi :: hukhukhuk.. ...
      tunggu umur Haiqal 3-4 tahun baru la saya nak usaha cari heroin pula.. hihihihih.. sekarang ni cukup la si hero ni jer.. :)

      Delete
  6. Comeinya baby dear ni tau .. betul2 ... mata baby ikut dear ..tapi umi tengok baby dear ni lebih ikut wajah dear .. putih n gebu (^_^) ... tak tau maat orang lain hahaha ..tapi baby dear lebih ikut dear je .. mesti kacak dah besar nanti (^_^)

    Bestnya de baby ..peneman dikala sunyi (^_^) .. umi baby miaw banyak la kat umah hahaha .. peneman umi memebebel di umah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umi dear :: thank u... tang mata tu memang sejibik macam sya kan.. dear ni buat hidung saya kembang kempis jer tau... ada gak 20% orang kata muka dia ikut muka saya tapi yang 80% lagi kata memang sejibik macam papa dia... tang putih n gebu tu memang 100% ikut saya. hahahahahahahahahaaaaaaa...
      memang best ada baby ni bole jadi teman kita tau... kita sedih, dia buat kita happy.. kita sunyi dia jadi penghibur kita... best la..
      usaha tangga kejayaan.. :)
      baby meow pun best juga bole pinjam bulu dia buat bantal.. hahahahaha

      Delete
  7. salam kenal..


    manja lah baby tu asyik berkepit je ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azian Elias :: salam kenal juga.. :)
      memang manja sangat dngan saya.. tidur pun asyik nak berkepit jer dengn saya... :)

      Delete
  8. Replies
    1. Cik Rose :: hihihihi.. thank you.. :)

      Delete
  9. Ya Allah kak..comey nya haiqal ni..nak ja ggt2 hehe..nsb ja jau..hehe..rambut ala2 angry bird bah tu kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sharina :: hahahahahah. gigit jangan nda gigit ar.... oh ya pulak kan.. angry bird punya style pulak bha.... :) hahahahahaha

      Delete
  10. sebijik cam muka papa dia...hehehe. comel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zie :: sebijik kan.. tang mata tu jer yang sama dengan saya.. :)

      Delete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa