Jom buat duit bersama churp churp

My dear Member.. Cool!!!

Saturday

Aku dimana?

Riena Haiqal | 10:41 am |

Assalamualaikum


Cuba teka aku dimana? hehehehehe.. saja jer nak letak gambar aku masa kecik-kecik.. Sangat lucu la. 

24 comments:

  1. Replies
    1. hehehehehehe.. macam tau2 jak dia.. :) betullllll..

      Delete
  2. alamak susah nih...xde klu ke...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheheh.. klu dia yelah saya la yang paling comel.. hhehehehe:)

      Delete
  3. alamak, susah nih...hehe.Yang pakai romper jeans tu ka?yang kena dukung tuh?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan.. hehehehehe. yang pakai romper jeans tu sepupu aku.. hehehehehehehe

      Delete
  4. Salam kenal.
    Sis teka ye...depan sekali no 2 dari kiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan... saya kat atas.. :) hehehehe

      Delete
  5. hahaha...berteka-teki durang kajen..tuh naa dia kena pangku oleh her mom baju merah..haha..ada pony zassss rata..kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha.. bocor rahsia ku.. hahahahaha.. betul betul betul... ada pony zass ya... tatap comel..

      Delete
  6. Replies
    1. hehehehee.. semua cute.. tapi saya la paling cute sebab ada pony rata.. ehehehehe

      Delete
  7. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..sebab dear ni umi tengok putih ..cantik tertarik ..piwettt .. umi pilih baby yang ada rambut depan tu ..cute je mi rasa .. haaa betul ke salah jawapan ni?hihihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha. umi memang comel lagi pintar.. hehehehe.. betullllllll.. takla putih sangat dear.. ;) cantik tertarik menarik memang debooom.. :)

      Delete
  8. hehehe, sekali ngk pun dah tau yg mane... ya dok sebelah baju merah tu lah... cantik rambut...hehehe...cute mcm amoi lor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul betul.. ala2 amoi tu.. ada pony rata kat depan.. hahahahahahahahaha.. (^_^)

      Delete
  9. comel!! baru berpeluang tgk entry ni..hehe
    letak la lagi pic2 lame..mesti comel2 semua kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama Isha :: hehehehehhe.. nanti kalau ada lagi saya letak yer.. (^_^)

      Delete
  10. rasanya the one yg kat sebelah perempuan baju pink tu kot.

    ReplyDelete
  11. yeay dni dh tengok jawapannye hehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha..mmg tak dapat la dayah nak meneka..
    tapi yang dayah tau...
    gambar nih sentimental la..
    buat dayah pulak terkenang zaman kanak2 dolu..
    :)

    ReplyDelete

جَزَاكُمُ اللهُخَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
(Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza)
Semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Affiliate!!

Mohd Qasha Haiqal

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
♥ Copyright © 2012 reserved to RieNa_HaiQaL. Template Edited by sHaRiNa eLyaNa